Arrangementer

Gjern Borgerforening står for en lang række arrangementer. De præcise tidspunkter kan ses på "DetSkerIGjern.dk"

  • Generalforsamling
  • Andevæddeløb i Dahlby bæk
  • Gjern Juleby og julepyntning af Gjern
  • Flagallé
  • Kalender for Gjern og omegn
  Kontingent via PBS

For at gøre det lettere for medlemmerne at huske kontingentet, har Borgerforeningen oprettet opkrævning af kontingent via PBS. Man tilmelder sig ved at sende en mail indeholdende navn, adresse, postnr, og hvilken medlemstype man ønsker (enkelt person, husstand eller virksomhed). Herefter vil Borgerforeningen oprette en som medlem. Man vil efterfølgende modtage et elektronisk indbetalingskort til den første indbetaling. Herefter går det helt automatik én gang om året. Navnet skal være på den person, der i forvejen har betalingsaftaler ved PBS.

Klik her for at sende tilmeldingsmail.Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser i kulturel og idrætslig henseende, medvirke til almennyttig oplysning samt styrke foreningslivet i byen.
Foreningen skal så vidt muligt sikre sig et nært samarbejde med øvrige foreninger i Gjern, for derved at styrke fællesskabet og søge fælles interesser til gavn for borgerne i Gjern. Foreningen er ikke partipolitisk, og kan udelukkende have holdninger der er med til at sikre og udvikle et aktivt lokalmiljø i Gjern.