Støt op om det lokale liv - bliv medlem af Gjern Borgerforening

Årligt medlemskontingent:

  • Enkeltperson: 50 kr/år
  • Husstand: 100 kr/år
  • Virksomhed: 150 kr/år

Du betaler ved at sætte pengene ind på konto 6110 - 491 000 1747. Det kan gøres fra netbank eller i Sparekassen Kronjylland i Gjern. Du kan betale på Mobilepay, vores nummer er 26753.

Husk at skrive dit navn og adresse, så vi kan se hvem der har betalt.

Virksomhedsmedlemmer bliver optaget gratis i erhvervsregistret på DetSkerIGjern.dk

  Kontingent via PBS

For at gøre det lettere for medlemmerne at huske kontingentet, er Borgerforeningen ved at oprette opkrævning af kontingent via PBS. Man tilmelder sig ved at sende en mail indeholdende navn, adresse, postnr, og hvilken medlemstype man ønsker (enkelt person, husstand eller vikrsomhed). Herefter vil Borgerforeningen oprette en som medlem. Man vil efterfølgende modtage et elektronisk indbetalingskort til den første indbetaling. Herefter går det helt automatik én gang om året. Navnet skal være på den person, der i forvejen har betalingsaftaler ved PBS.

Klik her for at sende tilmeldingsmail.Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser i kulturel og idrætslig henseende, medvirke til almennyttig oplysning samt styrke foreningslivet i byen.
Foreningen skal så vidt muligt sikre sig et nært samarbejde med øvrige foreninger i Gjern, for derved at styrke fællesskabet og søge fælles interesser til gavn for borgerne i Gjern. Foreningen er ikke partipolitisk, og kan udelukkende have holdninger der er med til at sikre og udvikle et aktivt lokalmiljø i Gjern.